Albania Fast Hackers
  Si Te Hapim Nje Server
 

Kodi:
cd C: Program FilesValveHLServerThe DOS prompt duhet të paraqitet si kështu:VKM

Tani ne jemi gati për ta instaluar Counter-Strike tipit,:
Kodi:
HldsUpdateTool.exe-update-game komandën cstrike-dir. Shënim periudhën pas-dir - Sigurohuni që të mos lënë atë jashtë.


Nëse gjithçka shkon mirë, të instaloni këtë proces do të fillojë dhe tani ju duhet të shihni një bandë e linjave lëviz në dritare DOS prompt VKM.Burimi Përkushtuar GUI
Instalues ​​do ta njohin atë, është një instalim të ri dhe të vazhdojë në shkarkimin dhe përditësimin e Counter-Strike. Leave dritare vetëm! Bëhu i durueshëm kjo mund të marrë një kohë, kështu që shkoni grab diçka për të përtyp në ndërsa ju prisni, installer merr rreth 20-30 minuta për të shkarkuar të gjitha dosjet (~ 300MB) mbi një lidhje 6Mbit. Pasi është përfunduar, ju do të shihni një "instalimin HLDS deri tani" mesazh.kontrolluar për përditësime


Duke filluar server

Ka dy mënyra për të filluar të serverit, ose duke përdorur GUI dashuroj avulli apo Console.
Cila metodë yo

Console në të majtë, avulli GUI në rightu zgjidhni varet nga lloji i server. Në qoftë se kjo do të jetë një server i përkohshëm atëherë përdorni GUI për setup lehtë, përndryshe, ngjit me konsol, ai përdor burimet më pak. Zgjidh një nga dy mundësitë:

1. Duke filluar me anë të avulli GUI
Browse ne C: Program FilesValveHLServer dhe klikoni dy herë ikonën hlds.exe. Një menu do të hapur dhe çdo gjë tjetër duhet të jetë vetë shpjeguese. Nëse ju zgjidhni GUI avulli nuk ka nevojë për të lexuar më tej, ju keni instaluar me sukses avulli, thjesht zgjidhni serverin tuaj start-up opsionet GUI duke përdorur tabs. Për të nisur serverin duke përdorur metodën e konsol, të vazhdojë leximin.


GUI server startup

2. Duke filluar me anë Console
Browse ne C: Program FilesValveHLServer dhe të drejtën e hlds.exe kliko pastaj zgjidhni Krijo Shortcut tani right click se Shortcut të reja keni krijuar vetëm dhe zgjidhni Properties


Prona të reja shkurtore


Counter-Strike command line options

Më poshtë janë një listë e komandave që mund të hyjnë në fushë të synuar për të filluar server.

-Console
Initializes mënyra console

-Autoupdate
Update automatikisht server kur rejat Steam janë lëshuar

-Lojë <game name>
Mod HLDS ju doni të drejtuar

+ Maxplayers <number e players>
Shuma e lojtarëve për të lejuar

+ Map name> <map
Harta për të filluar server me

-Port number> <port
Numrin e portit duhet të ekzekutohet në server. Mund të lihet në qoftë se keni ndërmend të përdorur portin default (27.015).

-Ip <ipaddress>
Dobishme në qoftë se ju keni IP të shumta dhe doni të caktojë një IP të veçantë në server.

Shembull, ju dëshironi të filloni server me 12 lojtarë dhe de_aztec fushën objektivin hartën tuaj duhet të duket kështu:

Kodi:
"C: Program FilesValveHLServerhlds.exe"-console-game cstrike-autoupdate + maxplayers 12 + map Shënim de_aztec citon rreth rrugën, ata janë të nevojshëm nëse rrugën përmban një hapësirë.

Pasi ta keni hyrë që në fushën objektiv, klikoni OK pastaj klikoni dy herë ikonën shkurtër dhe server tani duhet të jetë duke filluar nga lart:


Shtimi cmds në fushën e synuar dhe duke filluar server

Çdo herë që doni të filloni të serverit, të gjithë ju bëni tani është klikoni dy herë ikonën Shortcut me parametër Target ruajtur.

Ju gjithashtu mund të filloni server pa krijuar një sh

 
 
  Heute waren schon 3 visitors (33 hits) hier!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=