Albania Fast Hackers
  HL TAG CONVERT
 
HLTAG Convert
 
//// Hin ne Hl-TaG-ConverteR dhe shko OPEN IMAGE dhe lere nje foto qfare duash dhe mshoj tani
adjusst image - tani te hapen nje dritare tjeter dhe mshoj apply changes and convert to
256 colors -

Tani ta qet Save Tag Dhe i mshon ne te 2-ten Export to Wad File edhe ok
tani te hapet nje dritare per me ru at filen (Sprayn me T) edhe emrin ja len kshtu
( tempdecal.wad ) pa kllapa..?

Dhe tani massii te ruajsh ne Deskktop e bonn copy ose cut si te duash qato -tempdecal.wad-
edhe e qet ne/c/program files/valve/cstrike/paste ose ku e keni te instalum Konterin
shumica qitu instalohen okeeii;)
Dhe hini ne cs e provoni a po ju bon me T qajo foto qe e keni qit juu

Verejtje:Mos e ndrroni nickun atje Options se tani mo ajo foto nuk te del me (T) pa ja bo
apet qishtu veq ne Conzole (K)

Per Ju: wkd_warrior


Linku eshte met gjelbert

MediaFire Link Part 1
 
 
  Heute waren schon 3 visitors (56 hits) hier!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=