Albania Fast Hackers
  NDREQE SPRAYN PER CS
 
  HL TagConverter

"HL TagConverter" eshte Per Te Ber Spray Ne CS


===============
Si te Perdorim
===============
1.Se pari shkojm ne Hl TaG Converter.exe
2.Klikojm ne butonin "Hape Foton" dhe e merr nje foto.
3.Pastaj Klikojm ne butonin "Madhesia e Fotos" Hapet Nje Faqe.
4.Klikojm Ne Butonin "Auto Size" dhe pastaj ne Klikojm ne Butonin
  "Beje Ndryshimin Dhe Konverto ne 256 color"
5.pastaj klokojm ne "Ruaje Ne" dhe e ruajm ne "Barte ne WAD file" OK
6.Dhe e ruajm ne Follderin e CS me emrin ( tempdecal.wad ).
===============
Verejtje :
 Nese Nuk Dini Ku ta ruani faillin.
 P.SH: une e kam Follderin e cs ne:
 C:/Program Files/Counter-Strike 1.6/cstrike
 por ju mund ta keni edhe ne:
 C:/Program Files/Valve/cstrike
===============
Edited By : P1R4T3 
Per Te Shkarkuar Kliko Ketu



 
  Heute waren schon 3 visitors (32 hits) hier!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=