Albania Fast Hackers
  Hape PC Tane Ne Net Kafe Pa Caffe Studion
 

Shko ne ndonje net caffe edhe kshyre ndonje PC cili te doket,tane shko dhe kliko:
CTRL,SHIFT,ENTER maje te klikume dhe pasi qe ta majsh nja 2 a 3 min restaroje PC nja 2 a 3 X edhe ma Pc nuk e lexon qe ka CAFFE STATION edhe lirisht muni me hy,une per veti e kam perdor ma heret edhe me ka funsionu,por ju kisha preferu ma shum naten me perdor,se diten ju marrin vesh.

 
  Heute waren schon 3 visitors (44 hits) hier!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=